Jelentkezés

Kedves Érdeklődő Szülők!

Az Óvodánkba való jelentkezés előtt szeretném megköszönni családjuk belénk vetett bizalmát, hogy Óvodánkat szeretnék választani, hogy szeretnék ránk bízni féltett kincseiket, és együttműködésükkel segítséget nyújtani számunkra az oktatás, nevelés e nehéz missziójának teljesítéséhez.

Köszönöm továbbá azoknak az embereknek a munkáját, akik az óvoda megnyitásától egészen mostanáig gyermekek százainak adták önmagukból a legjobbat, ezzel közvetítve Isten ajándékát a szülőknek, a társadalomnak és az Egyháznak.

Nevelői közösségünk apraja-nagyja lelkesen és elkötelezetten tesz nap mint nap azért, hogy a Szent Család Óvoda minden család számára mintaértékű legyen. Szeretnénk együtt leküzdeni a mindennapi élet nehézségeit, megosztani örömeinket. A család és az óvoda együttműködésén keresztül folyamatosan hirdetni, ünnepelni és szolgálni az élet evangéliumát.

Remélem, hogy ez az Óvoda még sok-sok évig megnyitja szívét és kitárja ölelő karjait, rengeteg gyermeket nevel fel szeretetben, elkötelezetten arra, hogy azokból szent alapítónkat, Don Bosco-t követő jó keresztényeket és becsületes állampolgárokat formáljon.

Szeretettel: Egyházy Kata FMA nővér

 

Az óvodai beiratkozáshoz való egyéb tudnivalók:

  • A beiratkozási szándéka az adott nevelési év márciusában a jelentkezési (adatgyűjtő) lap kitöltésével és személyes átadásával történik.
  • Március 20.-tól előzetes időpont egyeztetés után, személyes beszélgetésre és ismerkedésre, a gyermekre vonatkozó információk rögzítésére hívjuk a kedves szülőket.
  • A hivatalos beiratkozás a kerületi jegyzőt tájékoztatva történik. A pontos időpontról a szülők tájékoztatást kapnak.
  • A beiratkozás előtt vagy a beiratkozás hetén nyílt nap ad lehetőséget Óvodánk minél alaposabb megismerésére.
  • Beiratkozáshoz szükséges okmányok: születési anyakönyvi kivonat, lakcímkártya, TAJ kártya, keresztlevél, egyházi ajánlás, valamint a gyermek egészségügyi könyve.
  • Az óvodába lépés feltétele, hogy a gyermek ágy- és szobatiszta legyen.
  • A felvétel eredményességéről írásbeli határozatban küldünk értesítést.

Az aktuális információkért, időpontokért kérjük, figyeljék a honlapunkat!

  Kapcsolódó fájlok

  • Jelentkezési lap