Az Óvoda 20. születésnapja

Óvodánk 20. születésnapját június 10-én ünnepeltük az óvoda udvarán.

Az ünnepség délután négy órakor egy közös szentmisével kezdődött. Flavio atya Iulian atyával közösen celebrálta az ünnepi misét az Ófalusitemplomban, melybe a gyerekek is aktívan bekapcsolódhattak kis csengőikkel.

A mise után az ünneplés a gyönyörűen feldíszített óvoda udvaron folytatódott. Először jelképes ajándékok kerültek átadásra az óvoda dolgozóinak, illetve két jelenlévő volt ovisnak, akik az első csoportokba jártak. Vidáné Nagy Mária, aki az óvoda első óvónője volt, szintén egy kis meglepetésben részesült. Hajni néni pedig egy biciklit kapott ajándékba a sok éves munkájáért és Ő az egyetlen az óvoda dolgozói közül, aki a kezdetektől itt dolgozik.

251_5236
251_5237
251_5238
251_5235

Az ajándékok átadása után szebbnél szebb és finomabbnál finomabb születésnapi tortákból válogathattak az ünneplők. A torták elfogyasztása után pedig volt óvodások vezetésével néptáncolhattak is a résztvevők.

Az ünnep során lehetőség volt egykori óvodásokkal és szüleikkel is kötetlenül beszélgetni, nosztalgiázni, amelyet a folyosón kiállított rajzok és fotók is segítettek.

Köszönjük a sok segíteséget, ami lehetővé tette, hogy közös ünnepünk még szebb legyen:

  • a gyönyörű tortákat Gácsi-Varga Krisztina, csillag csoportos anyukának
  • a zenei szolgálatot a szülői zenekarnak
  • a csodálatos dekorációt a lelkes anyukáknak és óvónőknek
  • a rajzkiállítást Gayerhosz Talpas Klárának
  • a fotókiállítást Hajni néninek
  • táncházat Flanek Eszternek, volt ovisunknak és a Skublics családnak
  • Iulián atya és Flavio atya szolgálatát a szentmisén
  • a sok segítséget az óvoda dolgozóinak és a volt növendékeknek
  • az adományaitokat és lelki támogatásotokat

"Istenünk! A Te kegyelmed erejével nevelte Bosco Szent János a körülötte lévő fiatalokat. Az ő közbenjárására kérjük, szenteld meg a Szalézi család tagjait, hogy hitükben egyre jobban elmélyülve, lelkületüket megőrizve mind több gyermeket és fiatalt vezessenek Tehozzád! Hallgass meg, Urunk!"
"Kérünk, Urunk, áraszd áldásodat családjainkra! Add, hogy egymást tiszta szeretettel szeressük, hogy a béke és szeretet hordozói legyünk! Hallgass meg Urunk!"

"Segítsd, Urunk az óvónőket, hogy minden nap kellő türelemmel és szeretettel tudjanak a rájuk bízott gyermekek felé fordulni, és add meg Nekik, hogy újra és újra meg tudjanakújulni hivatásukban. Kérünk, segítsd az óvoda összes dolgozóját abban, hogy a te utadat járva, tiszta szívvel tudjanak szolgálni Téged! Hallgass meg Urunk!"

251_5239